søndag den 11. august 2013

Hvad laver lederne, når de ikke leder spejdere?

En enkelt spejder mente, at lederne aldrig sover, og for lejrchef Roar er det også ret tæt på sandheden. Andre spejderledere er mere fikse til at få klemt en lille lur ind, hvor det er muligt.

Det kan tilsyneladende være ret hårdt at have en hemmelig identitet som Doctor Heinz Doofenshmirtz.



Ledermøder

Hver aften, når alle spejderne sover, samles lederne til ledermøde. Det kan godt blive sent, hvis der er bævere, der har hjemve, ulve, der har snakkesyge eller juniorer, der skal ormevrestle (= brydning i soveposer).

Det er dagens sidste måltid, som køkkenet skal servere. Her er brug for lidt ekstra energi til lederne, så de kan holde sig friske lidt endnu. Især de unge bæverassistenter måtte holdes vågne ved  hjælp af kakaomælk og sodavand.

Onsdag, da midtvejstrætheden var ved at melde sig, blev lederne ekstra forkælet med nachos med Hanegal kylling og bacontern skåret af Irmas tykke frilandsbacon. Menuen bestilt af Jonas (juniorleder), hvis motto er 'Man kan aldrig få for meget bacon'.

Morgendagens aktiviteter planlægges, opgaver fordeles - eller mere de enkelte ledere melder ind på, hvilke opgaver de påtager sig.

Det er en fornøjelse at sidde på sidelinjen og se, hvordan alle byder ind med hjælp. Her er ikke nogen, der sidder og kigger ned i bordet og dukke sig for at undgå opgaver - tværtimod. 

Morgendagens tidsplan bliver fastlagt, og så er alle klar til at gå til ro, hvis ikke man lige skal blogge (som Roar) eller se film (som juniorstaben).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar