tirsdag den 6. august 2013

Hvad sker der ellers i et spejderkøkken?

Udover at der bliver lavet en masse mad, så sker der faktisk en del andre ting i køkkenet. I dag fx mens alle spejdere og spejderledere var på hike, dansede vi lidt rundt til Gangnam style - men det får I ikke billeder af.

Til gengæld vil jeg gerne vise den fantastiske antennekonstruktion, som Sune har udviklet. Jeg fungerer helt klart bedst i et køkken, hvis jeg har P3 som baggrundsstøj. Men vi er altså langt ude på landet og midt i en skov, så modtagelsen var en del skrættende. Faktisk tager vi svensk radio betydeligt bedre, men det fungerer ikke så godt som køkkenmusik. Med lidt kreative evner blev denne antenne konstrueret af en ovnrist, og så har vi den klareste modtagelse. Spejdere finder altid løsninger. 

I køkkenet får vi ret jævnligt besøg af diverse køkkenskrivere. Jo tættere på spisetid, det er, desto flere børn cirkulerer om køkkendøren for at høre om menuen, spørge til spisetid og lige kommentere menuen. Nogle tager ligefrem noter som her. Og køkkenchefen skal vare sin mund, da alle udtalelser kan risikere at komme i dagens lejravis.

I aften skal køkkenet desværre tage afsked med vores helt egen maskot, nemlig Jonathan på 10 mdr., som er heroppe sammen med Sune og Dorte. Han styrer køkkenet, smager brød og pølser til og kommentere en del på køkkenfolkets arbejde. Det har været rigtigt hyggeligt at have måde ham og hans forældre i køkkenet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar